Vakum električno prenos praška

Vakum električno prenos praška

Glavna primena: Vakuumski transporter je novi proizvod koji se razvija apsorbovanjem sličnog proizvoda iz inostranstva. Trenutno je oprema za hranjenje ideje koja se koristi za transport praškastog materijala, granularnog materijala i praškastog i granularnog materijala ili hranjenja materijala ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Glavna aplikacija:

Vakumski transporter je novi proizvod koji se razvija apsorbovanjem sličnog proizvoda iz inostranstva. Trenutno je oprema za hranjenje ideje koja se koristi za transport praškastog materijala, granularnog materijala i praškastog i granularnog materijala ili ispuštanja materijala direktno u mikser. Ona visoko smanjuje snagu čoveka i rešava odliv praha itd. Ima "GMP" sertifikat koji se široko koristi u farmaciji, prehrambenoj industriji.

Princip rada:

Vakuumski transporter sastoji se od vakuuma (bez ulja, bez vode), cijevi za hranjenje, PE filtera, vakumskog postolja, uređaja za automatsku kontrolu, uređaja za pražnjenje i kompresnog uređaja itd.

Karakteristike:

1.High brzina hranjenja

2.Drugi kontinuirani rad

3. Sa dobrom situacijom i bez curenja. Pogodan je za čišćenje fabrika. Ona se odlikuje kompaktnom strukturom, praktičnim pokretima i jednostavnim radom.

4. Instalirana je sa brzom ugradnjom čelika, što je pogodno za demontažu i čišćenje.


Upit